5 Kerja Kosong (PNMB) Percetakan Nasional Malaysia Berhad April 2016

Kerja Kosong Percetakan Nasional Malaysia Berhad April 2016
Kerja Kosong (PNMB) Percetakan Nasional Malaysia Berhad April 2016.

Tarikh tutup: 15 April - 30 April 2016.

Percetakan Nasional Malaysia Berhad telah ditubuhkan pada tahun sekitar tahun 1888. Sejarahnya, Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) telah dikorporatkan pada tahun 1993, dan dimiliki sepenuhnya oleh Kementerian Kewangan. Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) memahami keperluan pelanggan-pelanggan mereka dan memberi khidmat kepada pelanggan dengan menggabungkan pelbagai perkhidmatan percetakan dalam bidang percetakan am, cetakan data boleh ubah, cetakan keselamatan dan pengimejan digital serta perkhidmatan rekabentuk dalaman.

(PNMB) Percetakan Nasional Malaysia mengalu-alukan permohonan daripada individu yang berumur 18 tahun ke atas, berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk kerja kosong yang diiklankan seperti berikut:

01. Senior Executive - Procurement
02. Sales Consultant (contract)
03. Clerk (I-KAD Project)
04. Operation Executive (I-KAD Project)
05. Technician

Cara memohon:

a) Borang permohonan boleh dimuaturun melalui pautan di bawah:


b) Sila klik pautan jawatan kosong PNMB yang di bawah untuk melihat maklumat lanjut yang diperlukan untuk setiap jawatan:

>> Iklan Jawatan Kosong PNMB

c) Ajukan surat permohonan, borang permohonan beserta 'resume' lengkap ke alamat berikut:

Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB),
Jalan Chan Sow Lin,
50554 Kuala Lumpur.
Tel: 03 - 9236 6888
Fax: 03 - 9236 6999
Emel     [email protected]


Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!