5 Kerja Kosong Shell Bulan Mei 2016.

Kerja Kosong Shell Bulan Mei 2016.
Kerja Kosong Shell Bulan Mei 2016.

Tarikh tutup: 4 Mei - 20 Mei 2016.

Operasi Perniagaan Shell atau Shell Business Operation di Kuala Lumpur (SBOKL) adalah yang kedua terbesar daripada enam buah pusat  operasi perniagaan Shell di seluruh dunia. Shell Operation Business menyediakan perkhidmatan perniagaan global kepada Kumpulan Shell di lebih 90 buah negara di seantero dunia. Shell Business Operation di Kuala Lumpur adalah satu-satunya pusat yang menyediakan set lengkap perkhidmatan perniagaan dalam bidang sumber manusia, teknologi maklumat, kewangan, perkhidmatan pelanggan, perintah untuk penghantaran dan kontrak dan perolehan kepada Shell global dengan tenaga kerja seramai 2000 orang iaitu satu pertiga daripada populasi pekerja Shell Malaysia.

Sebagai sebahagian daripada pasukan yang semakin meningkat, SBOKL menawarkan peluang yang sangat baik untuk pembangunan peribadi dan profesional dan peluang untuk membina kerjaya yang memuaskan dan bermakna di salah satu daripada pertubuhan yang paling dihormati di dunia. Shell Business Operation dengan sukacitanya mempelawa calon yang berkelayakan, tulus, komited dan mempunyai kepakaran yang relevan untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan berikut:

1. Finance Managers
2. Recruitment Advisor 
3. Analyst - Manage Direct Tax/ Indirect Tax
4. Payroll Senior Analyst
5. Downstream Finance Analyst

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Shell Business Operation ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Shell Business Operation melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong Shell Business Operation di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.


Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.

Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:


Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!