6 Kerja Kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu Mei 2016.

Kerja Kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu Mei 2016.
Kerja Kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu Mei 2016.

Tarikh tutup: 05 Mei 2016.

Sejarah Kolej Universiti Terengganu (KUT) telah diluluskan oleh Kabinet Malaysia pada 5 Mei 1999 sebagai sebuah kampus bersekutu UPM. Kolej Universiti Terengganu akhirnya telah diberi autonomi pada 1 Mei 2001 dan dinamakan semula sebagai Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia pada 20 Jun 2001. Pada 1 Februari 2007, KUSTEM telah diberi status Universiti, dan namanya sekali lagi ditukar kepada Universiti Malaysia Terengganu (UMT). UMT terletak di persisiran pantai Kuala Terengganu dan mempunyai beberapa stesen penyelidikan yang terletak di Pulau Bidong dan Pulau Redang.

(UMT) Universiti Malaysia Terengganu dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:

01. Pegawai Sains C41
02. Jurutera Awam J41
03. Penolong Akauntan W27
04. Jurupilih Perubatan U29
05. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17
06. Pembantu Operasi N11

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal Aplikasi Permohonan Atas Talian UMT.

b) Pemohon kali pertama untuk kerja kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik pautan portal Aplikasi Permohonan Atas Talian UMT di bawah pula untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.
Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!