7 Kerja Kosong Sarawak Energy Bulan April 2016

Kerja Kosong Sarawak Energy
Kerja Kosong Sarawak Energy April 2016.

Tarikh tutup permohonan: 15 April 2016.

Sarawak Energy Berhad (Sarawak Energy), adalah sebuah syarikat pembangunan tenaga dan utiliti elektrik secara bersepadu dengan visi untuk mencapai pertumbuhan lestari dan kemakmuran bagi Sarawak dengan memenuhi keperluan tenaga yang boleh diperbaharui dan diyakini di rantau ini.

Dengan tenaga kerja yang terdiri daripada lebih 4200 orang, Sarawak Energy berkhidmat kepada lebih daripada 600,000 pelanggan di seluruh negeri. Sebagai sebuah syarikat utiliti yang berdiri teguh selama hampir 100 tahun, Sarawak Energy mengambil langkah lebih luas dan berani untuk menyokong Transformasi Sarawak dalam visi untuk menjadi sebuah negara maju menjelang tahun 2030.

Selaras dengan peranan dan tanggungjawab yang lebih besar, Sarawak Energy telah memulakan transformasi besar-besaran sejak 2010, lebih daripada sebuah syarikat utiliti tradisional ke moden dan lebih tangkas. Sarawak Energy sentiasa berusaha untuk mencapai kecemerlangan dan telah mendapat pengiktirafan berprestij dari luar dengan pencapaian melalui kemenangan pelbagai anugerah kebangsaan dan antarabangsa. Tenaga Sarawak adalah sebuah utiliti tenaga bersepadu. Ini bermakna bahawa ia menjana, menghantar, mengedar dan meruncit elektrik ke seluruh negeri Sarawak.

Kini Sarawak Energy mempelawa individu yang berkelayakan untuk mengisi kerja kosong seperti di bawah:

1. Civil Engineer
2. Technical Executive E1/E2
3. Engineer (Electrical)
4. Senior IT Executive II (IT Planning) E3/E4
5. Manager (Gas Power Development)
6. Manager (Financial Risk Management)
7. Senior Manager (Performance Management and Reporting)

Cara memohon:

a. Individu yang berminat boleh melayari pautan di bawah ini untuk melihat senarai kerja kosong Sarawak Energy dan melihat syarat, kelayakan dan deskripsi kerja


b. Individu yang pertama kali memohon kerja kosong Sarawak Energy perlu mendaftar secara online melalui pautan di bawah:


c. Bagi yang telah mendaftar sebelum ini boleh terus log in profil anda dan menekan pautan "Apply Directly". Sila masukkan Reference Code bagi kerja kosong Sarawak Energy yang dikehendaki.

d. Sebarang pertanyaan sila hubungi 082-388388 sambungan 8425 pada waktu pejabat sahaja atau emailkan kepada [email protected]Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!