7 Kerja Kosong Subang Jaya Medical Centre Mei 2016

Kerja Kosong (SJMC) Subang Jaya Medical Centre Mei 2016.
Kerja Kosong (SJMC) Subang Jaya Medical Centre Mei 2016.

Tarikh tutup: 4 Mei - 20 Mei 2016.

Pusat Perubatan Subang Jaya (SJMC) telah membina reputasi yang cemerlang sebagai pusat perubatan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan mendapat pelbagai anugerah di rantau ini. Sebagai salah satu nama yang dipercayai dalam dunia perubatan di Malaysia, SJMC berhasrat untuk memberikan dan menyediakan hasil klinikal yang terbaik kepada pesakit melalui kepakaran yang berkemahiran tinggi, teknologi canggih dan penjagaan pesakit yang sangat baik. Sepanjang dua dekad yang lalu, SJMC telah membuat sejarah perubatan di Malaysia dengan pencapaian dan kejayaan. Ini semua dapat dilakukan melalui sistem pengurusan kualiti, kepakaran perubatan dan Pusat Kecemerlangan.

Pusat Perubatan Subang Jaya (SJMC) dengan sukacitanya mempelawa calon yang berkelayakan, tulus, komited dan sesuai untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan berikut:

01. Registered Nurse (Medical/Surgical/OT/ICU/CCU/Cardiac/Paediatric)
02. Executive/Coordinator, Customer Service
03. Registered Nurse (Chemo Daycare)
04. Cook
05. Nuclear Medicine Radiographer
06. Flex State Registered Nurse - (Part Time)
07. Store Clerk

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Pusat Perubatan Subang Jaya (SJMC) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Pusat Perubatan Subang Jaya (SJMC) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong Pusat Perubatan Subang Jaya (SJMC) di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!