Kerja Kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit April 2016

(AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit
Kerja Kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit April 2016.

Tarikh tutup: 22 April 2016.

Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK) telah ditubuhkan dan berfungsi sebahagian daripada Pelan Induk Sektor kewangan, Bank Negara Malaysia (BNM). Pelan 10 tahun yang bertujuan untuk membangunkan dan meningkatkan sektor kewangan negara.

AKPK diperkenalkan untuk memberikan kaunseling kewangan dan nasihat, pengurusan hutang dan pendidikan kewangan untuk membantu rakyat Malaysia yang mengambil kuasa kawalan kewangan mereka sendiri. Selain itu, AKPK bertujuan untuk membantu semua individu yang mendapatkan perkhidmatan bukan hanya mengendalikan situasi kewangan mereka, tetapi untuk mendapat ketenangan fikiran daripada hidup hidup melalui penggunaan kredit yang bijak.

(AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit dengan ini membuka ruang kepada calon yang berminat, bermotivasi tinggi dan berkelayakan untuk memohon bagi mengisi kekosongan kerja yang diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama kerja kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama kerja kosong (AKPK) Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!