Kerja Kosong DIALOG Group Berhad April 2016

Kerja Kosong DIALOG Group Berhad April 2016
Kerja Kosong DIALOG Group Berhad April 2016.

Tarikh tutup permohonan: 17 April 2016.

Ditubuhkan pada tahun 1984, DIALOG ialah syarikat peneraju utama perkhidmatan teknikal di dalam sektor minyak, gas dan industri petrokimia. Setelah bertahun lamanya, DIALOG semakin berkembang setapak demi setapak di dalam industri. DIALOG ialah syarikat Malaysia bertaraf antarabangsaa yang kini juga beroperasi di beberapa buah negara seperti Asia, Amerika Syarikat, Australia, New Zealand, Arab Saudi dan United Kingdom. Beribu pejabat di Kuala Lumpur, DIALOG juga mempunyai pejabat dan fasiliti Malaysia, Singapura, Thailand, Indonesia, China dan beberapa negara.

DIALOG juga tersenarai dalam Bursa Malaysia dengan lebih daripada RM6 billion pada Disember 2014. Di DIALOG, setiap pekerja adalah merupakan aset kepada syarikat.

DIALOG mempelawa individu yang berkelayakan untuk mengisi kerja kosong di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong DIALOG ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong DIALOG melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong DIALOG di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!