Kerja Kosong Malaysia Airlines Berhad Mei 2016.

Kerja Kosong (MAS) Malaysia Airlines Berhad Mei 2016.
Kerja Kosong Malaysia Airlines Berhad Mei 2016.

Tarikh tutup: 4 Mei 2016.

Malaysia Airlines Berhad menjalankan perniagaan sebagai syarikat penerbangan Malaysia antara yang terbesar di Asia dan menyediakan perkhidmatan kepada lebih 40,000 orang penumpang dengan lebih 330 penerbangan ke lebih 50 destinasi setiap hari. Malaysia Airlines Berhad mengendalikan penerbangan dari pangkalan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur dan menawarkan lebih banyakk rangkaian penerbangan ke seluruh dunia merentasi benua dan lautan dari Asia mahupun ke Eropah.


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan kerja Malaysia Airlines Berhad di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Malaysia Airlines Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Malaysia Airlines Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong Malaysia Airlines Berhad di nama kerja di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.



Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.



Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:




Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!





Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!