Kerja Kosong (PPJ) Perbadanan Putrajaya Bulan April 2016

Jawatan Kosong (PPJ) Perbadanan Putrajaya
Kerja Kosong (PPJ) Perbadanan Putrajaya Bulan April 2016.

Tarikh tutup: 22 April 2016.

Perbadanan Putrajaya / Perbadanan Putrajaya (PPJ) telah ditubuhkan di bawah Perbadanan Putrajaya 1995 (Akta 536) untuk tujuan mengurus dan mentadbir Wilayah Persekutuan Putrajaya. Perbadanan Putrajaya juga dipertanggungjawabkan dengan fungsi pihak berkuasa tempatan dan pihak berkuasa perancang tempatan oleh pelbagai arahan dan pemberitahuan, iaitu:

Bagi memenuhi aspirasi untuk menjadi produk pelancongan yang terbaik di Putrajaya, Marina Putrajaya Sdn. Bhd. (MPSB) yang merupakan Anak Syarikat Perbadanan Putrajaya (PPj) yang menguruskan  Cruise  Tasik  Putrajaya,  Marina  Putrajaya,  Pusat  Rekreasi  Air  Putrajaya  dan Skyrides  Festivals  Park  Putrajaya,  sedang  mencari  calon-calon  yang  kreatif  dan  berinovasi untuk mengisi kekosongan jawatan seperti seperti berikut:

01. GRAFIK DESIGNER

Cara memohon:

a) Sekiranya anda memiliki kriteria-kriteria yang kami cari dan bersedia untuk bekerja dengan penuh   dedikasi   ke   arah merealisasikan   aspirasi   kami,   sila   hantarkan resume ke emel berikut:

--> [email protected]

dengan menyatakan jawatan yang dipohon di bahagian subjek e-mel.

b) Hanya calon-calon yang disenarai pendek akan dihubungi. Bagi calon-calon yang disenarai pendek, sila bawa Portfolio atau artwork semasa temuduga.

c) Iklan asal kerja kosong Perbadanan Putrajaya ini boleh dibaca semula di pautan di bawah:

>> Iklan Kerja Kosong PPJ 2016Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! So, how to stand out of 1 Million applicant have been selected by SPA? Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!