Kerja Kosong (SL1M) Sime Darby Holdings Berhad April 2016

Kerja Kosong (SL1M) Sime Darby Holdings Berhad April 2016
Kerja Kosong (SL1M) Sime Darby Holdings Berhad April 2016.

Tarikh tutup: 25 April 2016.

Sime Darby Holdings Berhad merupakan syarikat multinasional yang terlibat dalam sektor-sektor pertumbuhan utama, iaitu perladangan, hartanah, permotoran, perindustrian, tenaga; utiliti dan penjagaan kesihatan. Ditubuhkan pada tahun 1910, bahagian perniagaannya berusaha mencipta lebih nilai faedah positif dalam ekonomi, alam sekitar dan masyarakat. Dengan tenaga kerja seramai lebih dari 130,000 pekerja di lebih 26 buah negara, Sime Darby mempunyai komitmen untuk membina masa depan yang berterusan untuk semua pihak berkepentingan.

Sime Darby Holdings Berhad mempelawa permohonan daripada individu yang berminat menyertai mereka untuk kerja kosong berikut:

01. Skim Latihan 1Malaysia

Syarat dan kelayakan:
-Warganegara Malaysia berumur 27 tahun ke bawah.
-Ijazah Sarjana Muda PNGK/CGPA 2.5 ke atas.
-Tidak Bekerja sekurang-kurangnya 6 bulan selepas graduasi dan tidak melebihi tempoh 2 tahun.
-Tidak pernah menyertai mana-mana program perintis di syarikat lain sebelum ini.
-Tiada pengalaman kerja diperlukan.
-Bermula pada bulan September 2016.

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Sime Darby Holdings Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Sime Darby Holdings Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama kerja kosong Sime Darby Holdings Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------
Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!