Kerja Kosong (SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara April 2016.

Kerja Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) April 2016.
Kerja Kosong (SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara April 2016.

Tarikh tutup: 27 April 2016.

(SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara merupakan badan Kebangsaan untuk industri air dan pembentungan bagi Semenanjung Malaysia dan Wilayah Persekutuan Labuan. Suruhanjaya ini beroperasi di bawah rangka kerja perundangan yang ditakrifkan dalam Suruhanjaya Perkhidmatan udara Negara Akta 2006 (Akta 654) dan dalam Perkhidmatan Akta Industri Air 2006 (Akta 655).

Permohonan adalah dipelawa dari Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan kerja di (SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara seperti berikut:

1. Executive Corporate Communications

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong (SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk kerja kosong (SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama kerja kosong (SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.


 Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!