Kerja Kosong Syarikat Hadiyawa (M) Sdn Bhd April 2016

Kerja Kosong Syarikat Hadiyawa (M) Sdn Bhd April 2016


Kerja Kosong Syarikat Hadiyawa (M) Sdn Bhd April 2016

Tarikh tutup permohonan: 30 April 2016.

Ditubuhkan pada Januari 2009, syarikat Hadiyawa (M) Sdn Bhd telah menjalankan perniagaan berkaitan industri minyak dan gas seperti membekalkan fittings, flanges, paip dan material yang diperlukan berkaitan dengan industri. Syarikat Hadiyawa juga menyediakan perkhidmatan merenovasi/outfitting kapal di dalam bidang marin dan gas. Selain itu syarikat ini juga membekalkan pekerja untuk projek dan pembaikan.

Berdasarkan pengalaman dan pencapaian syarikat, perkhidmatan ialah asas kepada perniagaan syarikat ini. Ia dapat ditakrifkan sebagai komitmen penghantaran, kualiti seperti yang dijanjikan, kebertanggungjawaban terhadap setiap projek sehingga ke akhirnya dan menjamin keperluan dan spesifikasi mengikut kehendak pelanggan.

Seiring dengan keperluan dan peluang untuk mengembangkan dan membangunkan syarikat ke tahap yang lebih tinggi, Syarikat Hadiyawa mempelawa individu yang berkelayakan untuk sama-sama menyertai syarikat ini sehingga mampu menyumbang kepada pembangunan ekonomi, masyarakat dan alam sekitar.

1.Project Engineer

Syarat dan kelayakan:
- Mempunyai Ijazah dalam Bidang Kejuruteraan dan yang berkaitan.
- Pengalaman minima 1 tahun dalam menguruskan projek.
- Mempunyai kesihatan yang baik.

Cara memohon:

a. Individu yang ingin memohon kerja kosong Syarikat Hadiyawa Sdn Bhd digalakkan untuk menghubungi 09-5836882 (Miss Ummu) atau melalui email [email protected] untuk mendapatkan lebih maklumat berkaitan kerja kosong yang ditawarkan.

b. Calon yang layak perlu menghantar resume dan salinan sijil yang berkaitan ke alamat berikut

LOT TF-1 , KOMPLEKS KILANG SME BANK, 
JALAN GEBENG 1/2 ,
KAWASAN PERINDUSTRIAN GEBENG 2 , 
26080 KUANTAN PAHANG
Tel : 09-5836882
Fax : 09-5835882

c. Individu yang berminat untuk mengisi kerja kosong ini boleh melayari pautan di bawah untuk maklumat tentang syarikat ini.

d.  Hanya calon yang disenarai pendek akan dihubungi.

Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!