Kerja Kosong (UTeM) Universiti Teknikal Malaysia Melaka April 2016

Universiti Teknikal Malaysia Melaka
Kerja Kosong (UTeM) Universiti Teknikal Malaysia Melaka April 2016.

Tarikh tutup: 10 April 2016.

(UTeM) Universiti Teknikal Malaysia Melaka telah ditubuhkan pada 1 Disember 2000 sebagai universiti awam teknikal pertama di Malaysia. Kampus ini terletak di bandaraya Warisan Dunia UNESCO Melaka, dalam 766 ekar kehijauan landskap menghijau. UTeM mempunyai kekuatan di bidang-bidang teknikal – iaitu Kejuruteraan, IT, dan pengurusan teknologi. Reputasi UTeM sebagai sumber graduan kejuruteraan berkualiti tinggi dengan keupayaan memenuhi keperluan industri-industri berteknologi tinggi. UTeM juga mempunyai kecekapan penyelidikan di kawasan-kawasan yang telah dikenalpasti sebagai kunci untuk meningkatkan saranan unik universiti dan juga menyumbang kepada negara seperti teknologi hijau, kejuruteraan sistem, interaksi manusia-teknologi, dan teknologi terkini.

(UTeM) Universiti Teknikal Malaysia Melaka mempelawa permohonan daripada individu yang berminat menyertai organisasi mereka untuk kerja kosong berikut:

01. Pegawai Penyelidik Q41 (Kontrak)

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong (UTeM) Universiti Teknikal Malaysia Melaka ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal e-Perjawatan UTeM.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong (UTeM) Universiti Teknikal Malaysia Melaka melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan e-Perjawatan UTeM di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.


d) Calon dinasihatkan untuk membaca Arahan Pengisian semasa mengisi Borang Permohonan Jawatan Online. Kegagalan mengisi borang dengan lengkap dan memuat naik dokumen sokongan boleh menyebabkan permohonan calon ditolak. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk menjalani ujian saringan atau temuduga.

e) Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh satu (1) tahun dari tarikh tutup iklan, hendaklah dianggap tidak berjaya.

f) Sebarang pertanyaan, sila hubungi talian  06- 331 6138/ 331 6022 (Unit Perjawatan Pentadbiran).Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicant that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!