12 Kerja Kosong Bank Negara Malaysia Bulan Mei 2016.

Kerja Kosong Bank Negara Malaysia Bulan Mei 2016.
Kerja Kosong Bank Negara Malaysia Bulan Mei 2016.

Tarikh tutup: 19 Mei - 31 Mei 2016.

Ditubuhkan pada 26 Januari 1959 di bawah CBA 1958. Kemudian, CBA 1958 telah dimansuhkan oleh Akta Bank Negara Malaysia 2009 yang telah berkuatkuasa pada 25 November 2009. Bank Negara Malaysia adalah sebuah badan berkanun yang dimiliki sepenuhnya oleh Kerajaan Malaysia dengan modal berbayar yang progresif. Peranan Bank Negara Malaysia adalah untuk menggalakkan kestabilan monetari dan kewangan negara. Ini bertujuan menyediakan persekitaran yang kondusif bagi pertumbuhan ekonomi Malaysia. Bank Negara Malaysia bertanggungjawab kepada Menteri Kewangan Malaysia dan mengekalkan Menteri yang dimaklumkan mengenai perkara-perkara yang berkaitan dengan dasar sektor monetari dan kewangan.

Bank Negara Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat serta berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. IT Security Specialist (Contract Post)
02. Lead Programme Manager (Contract Post)
03. First Level Executive, Data Centre Management Unit
04. First Level Executive, System Development and Support
05. First Level Executive, System and Storage Management Unit
06. Associate Shariah Risk Specialist, Specialist Risk Unit
07. Technical Project Manager (Contract)
08. Technology Architect (Contract)
09. Database Specialist (Contract)
10. Application Middleware Specialist (Contract)
11. Storage Specialist (Contract)
12. Network Specialist (Contract Post)

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong (BNM) Bank Negara Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui pautan di bawah:

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong (BNM) Bank Negara Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan (BNM) Bank Negara Malaysia di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!