18 Kerja Kosong Telekom Malaysia Berhad Mei 2016

Kerja Kosong (TM) Telekom Malaysia Mei 2016. 
Kerja Kosong (TM) Telekom Malaysia Mei 2016.

Tarikh tutup: 16 Mei 2016

Telekom Malaysia Berhad (TM), peneraju utama perkhidmatan jalur lebar dan teknologi maklumat bersepadu yang terkemuka. Telekom Malaysia Berhad (TM) menawarkan pelbagai perkhidmatan komunikasi dan perhubungan jalur lebar, data dan talian tetap. Sebagai peneraju unggul pasaran, Telekom Malaysia Berhad (TM) adalah didorong oleh penciptaan nilai pemegang saham dalam persekitaran yang sangat kompetitif. Kumpulan Telekom Malaysia Berhad (TM) menekankan menyampaikan pengalaman pelanggan dipertingkatkan melalui peningkatan kualiti perkhidmatan pelanggan yang berterusan dan inovasi, manakala tumpuan kepada meningkatkan kecekapan operasi dan produktiviti.

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan kerja di Telekom Malaysia Berhad (TM) seperti yang diiklankan berikut :

01. Assistant General Manager Service Management Retail and Manufacturing
02. Assistant Manager of Solution and Network Architechture, Product and Solution
03. Assistant Manager of Sales and Channel Management
04. Manager Edge and NFV/SDN, Section Packet Core and NMS, Division Nwk Architecture and Tech Plng
05. Office Manager
06. Assistant Business Consultant Migration and System Requirement 1
07. Pembantu Pegawai Teknik, SDZ Taman Petaling
08. Pembantu Pegawai Teknik, SDZ Kepong and Batu
09. Assistant Manager AM Medium Sales 2
10. Manager Support
11. Manager Technical
12. Manager Business Development
13. AGM JSEC 3
14. Assistant Manager, Commercial Account 6
15. Manager Pre-Sales Technical-Sales and Solution Design
16. Sales Specialist-Sales and Solutions Design
17. Manager Service Engineering Messaging and Collaboration
18. Pembantu Pegawai Sokongan, Malaysian Logistic, Group Procurement

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Telekom Malaysia Berhad (TM) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya TM Career.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Telekom Malaysia Berhad (TM) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu dan dikehendaki menghantarkan 'resume'. Sila ikuti pautan berikut untuk mendaftarkan akaun permohonan anda:

>> TM Career Sign Up

c) Sila klik pautan kerja kosong Telekom Malaysia Berhad (TM) di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:
Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!