2 Kerja Kosong Bank Islam Malaysia Berhad Mei 2016.

Kerja Kosong Bank Islam Malaysia Berhad Mei 2016.
Kerja Kosong Bank Islam Malaysia Berhad Mei 2016.

Tarikh tutup: 11 Mei - 2 Jun 2016.

Bank Islam Malaysia Berhad adalah perintis dalam sistem perbankan Islam di Malaysia dan sebagai salah satu negara peneraju utama institusi kewangan menyediakan pelbagai produk pelbagai berlandaskan prinsip Syariah dan perkhidmatan untuk memenuhi keperluan kewangan semua rakyat Malaysia tanpa mengira bangsa atau agama.Bank Islam menyediakan pekerjanya dengan kesempatan untuk belajar dan membesar dalam persekitaran perbankan Islam yang merangkumi semua aspek operasi Pejabat Ketua serta perbankan cawangan.

Bank Islam Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk kerja ksoosng yang diiklankan seperti berikut:

1. Clerk (Service Ambassador)
2. Manager, Product Development


Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Bank Islam Malaysia Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Bank Islam Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama kerja kosong Bank Islam di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!