2 Kerja Kosong (HRDF) Human Resources Development Fund Jun 2016

Kerja Kosong (HRDF) Human Resources Development Fund Jun 2016.
Kerja Kosong (HRDF) Human Resources Development Fund Jun 2016.

Tarikh tutup: 12 Jun 2016.

Tabung Pembangunan sumber manusia (HRDF) ditadbir oleh Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB), sebuah agensi di bawah di Kementerian Sumber Manusia, melalui Pembangunan Sumber Manusia Berhad Akta, 2001. Dalam memenuhi hasrat negara untuk mencapai status negara maju menjelang tahun 2020, (HRDF) Human Resources Development Fund ditubuhkan pada tahun 1993 dengan matlamat untuk membangunkan kualiti modal insan dan tenaga kerja yang bertaraf dunia bagi mencapai ekonomi berpendapatan tinggi berasaskan pengetahuan dan inovasi.

(HRDF) Human Resources Development Fund mempelawa wargenarga Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk menyertai mereka dengan mencuba nasib mengisi kekosongan kerja di bawah:

1. EXECUTIVE (Contract), East Coast Branch
2. EXECUTIVE (Contract) Satellite Office, Sarawak Branch

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Human Resources Development Fund ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Human Resources Development Fund melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong Human Resources Development Fund di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:

>> Iklan jawatan kosong HRDF 2016Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!