2 Kerja Kosong Johor Petroleum Development Corporation Berhad Mei 2016

Petroleum Development Corporation Berhad
Kerja Kosong Johor Petroleum Development Corporation Berhad Mei 2016.

Tarikh tutup: 15 Mei - 20 Mei 2016.

Johor Petroleum Development Corporation Berhad atau JPDC telah ditubuhkan pada 9 April 2012 sebagai agensi Persekutuan sebagai anak syarikat milik penuh bagi Perbadanan sumber Petroleum Malaysia (MPRC).

JPDC telah ditubuhkan hasil daripada Perdana Menteri, YAB Dato' Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak yang diumumkan pada Mesyuarat Majlis Ekonomi pada 13 Februari 2012 mengisytiharkan bahawa projek pembangunan minyak & gas di Pengerang, Kota Tinggi, Johor sebagai "National Project of Strategic Importance".

JPDC diberikan mandat untuk:

a. Merancang dan membangunkan strategi untuk hiliran minyak dan pembangunan gas di Johor;
b. Menyelaras dan memandu perlaksanaan projek-projek pembangunan;
c. Mengenal pasti dan mengurus dana yang diperlukan untuk membiayai hiliran minyak dan pembangunan gas di Johor; dan
d. Mempromosi dan memasarkan Johor minyak & gas industri hiliran kepada pelabur-pelabur yang berpotensi.

Pada ketika ini, Johor Petroleum Development Corporation Berhad menawarkan kerja-kerja kosong seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Johor Petroleum Development Corporation Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Johor Petroleum Development Corporation Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama kerja kosong Johor Petroleum Development Corporation Berhad di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!