20 Kerja Kosong Celcom Axiata Berhad Mei 2016

Kerja Kosong Celcom Axiata Berhad Mei 2016.

Kerja Kosong Celcom Axiata Berhad Mei 2016.

Tarikh tutup: 11 Mei - 29 Mei 2016.

Celcom Axiata Berhad merupakan pembekal pertama perkhidmatan telekomunikasi mudah-alih dengan hampir 14 juta pelanggan. Ditubuhkan pada tahun 1988, ia menawarkan rangkaian nasional terluas 2G, 3G dan 4G LTE, merangkumi lebih daripada 98% daripada jumlah penduduk. Kini telefon bimbit terbesar jalur lebar dan perkhidmatan pembekal korporat, Celcom Axiata Berhad kini bergerak ke arah perkhidmatan capaian berbilang dan multimedia yang bersepadu, selaras dengan mengembangkan teknologi dan tingkah-laku pengguna di Malaysia. Budaya yang meletakkan pelanggan pertama digambarkan dalam khidmat pelanggan telah memenangi anugerah, produk dan lain-lain Anugerah Korporat di peringkat serantau.

Celcom Axiata Berhad merupakan sebahagian daripada Kumpulan Axiata Syarikat, salah sebuah syarikat telekomunikasi terbesar di dunia, dengan hampir 230 juta pelanggan di seluruh pasaran Asia. Celcom Axiata Berhad dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, berkelayakan dan bermotivasi memajukan masyarakat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:

01. Head of Distribution Management
02. SL1M Traineeship Program - Human Resource Management
03. Outlet Manager
04. Retention & Churn Management - First & InfiWifi Team Lead
05. Monetization Campaign Manager - Device
06.  Monetization Campaign Manager - Reload
07. Brand Manager - Kolony & Social Network
08. Brand Manager (3rd Party Services Tier 1)
09. Manager – RF Optimization
10. Senior Engineer - Network Service Experience
11. Senior Engineer - Mobile Access Implementation (MAI)
12. Senior Engineer - RF Opti
13. Retention & Churn Management – Xpax Team Lead
14. Account Manager (Business Development)
15. Accessories Ranging Associate
16. Senior Analyst - Acquisition, Ventures and Partnerships
17. SL1M Traineeship Program - Marketing / Content
18. Head of BYOD & Partnership
19. Facilities Associates - M&E / BMS
20. Facilities Associate - Property & Real Estate Management
.
Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Celcom Axiata Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk kerja kosong Celcom Axiata Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik pautan kerja kosong Celcom Axiata Berhad yang disertakankan di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.
Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!