3 Kerja Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Mei 2016.

Kerja Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Mei 2016.
Kerja Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Mei 2016.

Tarikh tutup: 14 Mei 2016.

Bank Rakyat, merupakan sebuah institusi kewangan yang telah ditubuhkan pada 28 September 1954 di bawah Ordinan Koperasi 1948. Kini, Bank Rakyat merupakan sebuah bank Koperasi Islam terbesar di Malaysia yang mempunyai aset berjumlah RM72.48 bilion pada akhir 2011. Sebagai entiti di bawah Kementerian Perdagangan dalam negeri, Koperasi dan Kepenggunaan - Bank Rakyat komited untuk menyokong misi kementerian untuk mengukuhkan sektor Koperasi sebagai penyumbang utama pertumbuhan ekonomi melalui usaha-usaha dan langkah-langkah proaktif yang diambil.

Bank Rakyat dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi jawatan disenaraikan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Rakyat ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Bank Rakyat melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Bank Rakyat di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!