3 Kerja Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Bulan Mei 2016.

Kerja Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Mei 2016.
Kerja Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Mei 2016.

Tarikh tutup: 5 Mei - 21 Mei 2016.

Bank Simpanan Nasional (BSN) telah berkembang dengan begitu pesat semenjak bank ini ditubuhkan sebagai sebuah badan berkanun di bawah Kementerian Kewangan pada tahun 1974. Sehingga ke hari ini, BSN dikatakan memiliki pelanggan melebihi 9 juta orang dan mempunyai lebih 6,000 orang pekerja melalui 390 cawangan di seluruh negara.

Bank Simpanan Nasional (BSN) mengalu-alukan calon untuk membuat permohonan, daripada warganegara yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan. Sertailah organisasi mereka melalui kerja kosong yang diiklankan seperti yang disenaraikan di bawah:


a) Permohonan kerja kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) di setiap kerja untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca 
panduan menulis resume.


Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!