4 Kerja Kosong (TH) Lembaga Tabung Haji Mei 2016.

Kerja Kosong (TH) Lembaga Tabung Haji Mei 2016.
Kerja Kosong (TH) Lembaga Tabung Haji Mei 2016.

Tarikh tutup: 11 Mei 2016.

Sebagai sebuah badan korporat yang mementingkan daya saing, Tabung Haji adalah sensitif terhadap perkembangan dan perubahan yang melanda dunia di era 90-an. Bagi memastikan kesinambungan daya saingnya dalam era globalisasi masa kini, satu kajian terperinci telah dibuat pada tahun 1995 untuk meluaskan lagi skop dan peranan Tabung Haji. Oleh itu, pada 01 Jun 1995, Akta baru daripada pihak Tabung Haji yakni Akta 535, Akta ini digubal untuk memansuhkan nama lama Lembaga Urusan dan Tabung Haji dan digantikan dengan Lembaga Tabung Haji pada 28 Ogos 1997. Singkatan TH turut diperkenalkan menggantikan nama Tabung Haji.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia dan keutamaan adalah kepada yang berkelayakan, berkemahiran tinggi dan bersahsiah murni yang berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan kerja berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Lembaga Tabung Haji ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Lembaga Tabung Haji melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong Lembaga Tabung Haji di setiap kerja untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!