8 Kerja Kosong Intel Technology Sdn Bhd Mei 2016

Kerja Kosong Intel Technology Sdn Bhd Mei 2016.
Kerja Kosong Intel Technology Sdn Bhd Mei 2016.

Tarikh tutup: 8 Mei - 1 Jun 2016.

Intel, peneraju dunia dalam inovasi silikon, membangunkan teknologi, produk dan inisiatif untuk terus-menerus terlebih dahulu bagaimana orang bekerja dan hidup. Intel Malaysia tapak yang pertama di luar Amerika Syarikat, ditubuhkan di Pulau Pinang 42 tahun yang lalu dan dianggap menjadi paling kompleks tapak luar pesisir Intel. Intel telah melabur lebih AS$ 4billion di Malaysia. Intel Malaysia menyampaikan pelbagai fungsi operasi termasuk pemasangan dan ujian pembuatan, rekabentuk dan pembangunan kompetensi serta keupayaan Perkhidmatan berkongsi global.

Permohonan adalah dipelawa daripada calon yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan kerja di Intel Technology seperti diiklankan di bawah:

1. Hardware Design Engineer - 791146
2. Technical Graduate Trainee for Product Development Engineer
3. Graduate Trainee for Array Product Development Engineering
4. Graduate Trainee for Server Silicon Solution
5. Graduate Trainee
6. Graduate Trainee - Masters Degree
7. Product Validation Engineer
8. Intel Custom Foundry Product Development Engineering Manager

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong Intel Technology ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong Intel Technology melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong Intel Technology di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan bagi kesemua jawatan yang ditawarkan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.
Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!