Kerja Kosong Massa Associates Sdn Bhd Mei 2016

Kerja Kosong  MASSA ASSOCIATES Sdn Bhd Mei 2016.

Kerja Kosong  MASSA ASSOCIATES Sdn Bhd Mei 2016.

Tarikh tutup permohonan: 30 Mei 2016.

Syarikat ini menyediakan perkhidmatan kesetiausahaan syarikat dan adalah salah satu syarikat Setiausaha yang diluluskan oleh Syarikat Suruhanjaya MALAYSIA (SSM). MASSA ASSOCIATES Sdn Bhd sedang menumpukan pada usaha menyediakan platform untuk mendaftar Sendirian Berhad (sendirian) dan Syarikat ditubuhkan mengikut Akta Syarikat 1965 dan lain-lain yang berkaitan dengan perkhidmatan kesetiausahaan. MASSA ASSOCIATES Sdn Bhd menyediakan maklumat yang jelas dan bimbingan kepada klien tentang syarat dan peraturan serta undang-undang syarikat sebelum dan selepas sebuah syarikat yang didaftarkan melalui mereka. MASSA ASSOCIATES Sdn Bhd menyediakan perkhidmatan Pembentukan Syarikat, Perkhidmatan kesetiausahaan korporat, Perakaunan, Audit dan cukai serta lain-lain pendaftaran (MoF, PKK & CIDB).
Seiring dengan keperluan dan peluang untuk mengembangkan dan membangunkan syarikat ke tahap yang lebih tinggi, MASSA ASSOCIATES Sdn Bhd mempelawa individu yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan di bawah:

1. General / Billing clerk (Kelayakan minima SPM)

Cara memohon:

a. Individu yang ingin memohon kerja kosong MASSA ASSOCIATES Sdn Bhd digalakkan untuk menghantar resume melalui email ke [email protected]

b. Maklumat dan alamat syarikat adalah seperti di bawah:

No. 30A, Jalan BRP 1/2,
Bukit Rahman Putra,
47000 Sg. Buloh,
Selangor Darul Ehsan
Tel : (+6) 03-61563386/8845
Fax : (+6) 03-61572591
Email: [email protected]

c. Individu yang berminat untuk mengisi kerja kosong ini boleh melayari pautan di bawah untuk maklumat lanjut tentang syarikat ini.

d.  Hanya calon yang disenarai pendek akan dihubungi.


Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!