Kerja Kosong (YGMB) Koperasi Yayasan Guru Malaysia Berhad Mei 2016.

Kerja Kosong (YGMB) Koperasi Yayasan Guru Malaysia Berhad Mei 2016.

Kerja Kosong (YGMB) Koperasi Yayasan Guru Malaysia Berhad Mei 2016.

Tarikh tutup: 31 Mei 2016.

Penubuhan YGMB ialah untuk memartabatkan kebajikan warga pendidik melalui skim kebajikan keahlian yang meliputi aspek pendidikan, kesihatan, bencana dan sebagainya. YGMB melaksanakan projek berdaya saing seperti pembangunan hartanah, perladangan, penerbitan, latihan dan sebagainya demi mengukuhkan lagi keupyaan kewangan bagi memelihara kebajikan ahli yang sudah melebihi 85 000 orang dari seluruh negara..

(YGMB) Koperasi Yayasan Guru Malaysia Berhad mencari individu yang komited dan bersungguh-sungguh untuk mengisi kerja kosong ditawarkan di bawah:

1. Pengurus Operasi

Syarat dan Kelayakan 
a. Memiliki Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Perakaunan/Kewangan atau Diploma dalam bidang Pentadbiran Awam/ Pengurusan Koperasi yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi Pengajian Tinggi Tempatan atau Maktab Koperasi Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
b. Kebolehan bertutur dan menulis dalam Bahasa Malaysia / Bahasa Inggeris serta kepujian Bahasa Malaysia pada peringkat SPM atau kelululsan yang diiktiraf setaraf denagnnya oleh kerajaan.
c. Keutamaan diberi kepada calon yang mempunyai pengetahuan dalam pengurusan koperasi. 
d. Calon yang berkebolehan menggunakan komputer adalah satu kelebihan.
Sekiranya anda berminat, sila hantar resume yang lengkap bergambar dan dokumen sokongan yang telah disahkan kepada:

Setiausaha
Koperasi Yayasan Guru Malaysia Berhad
Wisma YGMB, No 301, 302,Lorong Selangor
Pusat Bandar Melawati
53100 Kuala Lumpur

Untuk maklumat lanjut tentang syarikat sila layari laman berikut:
>> Laman web YGMB


Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!