Temuduga Terbuka Sime Darby Holdings Bulan Mei 2016

Temuduga Terbuka Sime Darby Holdings
Temuduga Terbuka Sime Darby Holdings Berhad Mei 2016.

Tarikh temuduga: 18 - 20 Mei 2016.

Sime Darby Holdings Berhad merupakan syarikat multinasional yang terlibat dalam sektor-sektor pertumbuhan utama, iaitu perladangan, hartanah, permotoran, perindustrian, tenaga; utiliti dan penjagaan kesihatan. Ditubuhkan pada tahun 1910, bahagian perniagaannya berusaha mencipta lebih nilai faedah positif dalam ekonomi, alam sekitar dan masyarakat. Dengan tenaga kerja seramai lebih dari 130,000 pekerja di lebih 26 buah negara, Sime Darby mempunyai komitmen untuk membina masa depan yang berterusan untuk semua pihak berkepentingan.

SIME DARBY akan mengadakan Temuduga terbuka (Walk-in interview) untuk mencari graduan yang sesuai dan berkelayakan dengan syarikat mereka.

Cara memohon:

a) Rujuk poster iklan di bawah untuk maklumat lanjut mengenai syarat, kelayakan serta maklumat hari temu duga.

Temuduga Terbuka Sime Darby Holdings
b) Sebarang persoalan, boleh hubungi 03-8872 3387.Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!