4 Kerja Kosong UEM Group Berhad Jun 2016.

Kerja Kosong UEM Group Berhad Jun 2016.

Kerja Kosong UEM Group Berhad Jun 2016.

Tarikh tutup: 25 Jun - 26 Jun 2016.

UEM Group Berhad telah ditubuhkan pada tahun 1996 menghubungkan komuniti dan menyatukan orang yang disayangi dan merealisasikan visi infrastruktur sesebuah negara. UEM Group adalah yang berasaskan kejuruteraan infrastruktur dan perkhidmatan kumpulan dengan rekod prestasi yang mantap dan operasi global. UEM mempunyai keupayaan, kepakaran dan sumber untuk memberikan projek-projek pembangunan infrastruktur penting untuk sektor awam dan sektor swasta yang merangkumi lebuh raya, jambatan, bangunan, transit bandar, infrastruktur air, lapangan terbang, hospital, pembangunan perbandaran, hartanah dan perkhidmatan pengurusan aset dan kemudahan.

UEM Group Berhad mengalu-alukan calon untuk membuat permohonan, daripada warganegara yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan. Sertailah organisasi mereka melalui kerja kosong yang diiklankan seperti yang disenaraikan di bawah:

a) Permohonan kerja kosong UEM Group Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong UEM Group Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan kerja kosong UEM Group Berhad di setiap kerja untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.


Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca 
panduan menulis resume.


 
Tahniah, sekiranya anda dipanggil ke temuduga SPA! Tahukah anda, statistik setakat bulan September 2014, ada lebih 1.5 juta permohonan diterima oleh SPA? So, how to stand out of 1 Million applicants that have been selected by SPA? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!