4 Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures Oktober 2016

Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures
Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures Oktober 2016.

Tarikh tutup: 01 dan 02 Oktober 2016.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) menerajui perubahan dan transformasi perniagaan Kumpulan Felda kepada sebuah perbadanan multinasional yang bersepadu, dengan memberi tumpuan kepada sektor perniagaan tani. FELDA Global Ventures Holdings telah memacu 88 Syarikat yang aktif di bawahnya dalam menjalankan pelbagai aktiviti perniagaan seperti pelbagai tanaman perladangan, minyak & lemak, oleokimia, logistik dan perkhidmatan ke arah yang lebih tinggi.

Dengan operasinya termasuk di Amerika Syarikat, Kanada, China, Australia dan Timur Tengah, FELDA Global Ventures Holdings meletakkan visi untuk memperluaskan jangkauan dengan melabur, pengambilalihan dan usahasama yang strategik di seluruh rantaian nilai huluan dan hiliran.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) dengan ini mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, berkelayakan dan komited memajukan masyarakat untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi kekosongan yang ditawarkan di bawah:

01. ANALYST PROGRAMMER (eGIS)
02. KERANI AKAUN
03. SUSTAINABILITY MANAGER (SUSTAINABILITY TECHNICAL)
04. ANALYST PROGRAMMER (SERVICE DELIVERY UNIT)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) bagi bulan Oktober 2016 ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Klik pautan jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya:

>> Iklan asal jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad

c) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.Tahniah, jika anda dipanggil ke temuduga SPA! Tapi tahukah anda, setakat September 2014 ada lebih 1 JUTA permohonan diterima oleh SPA! Hargai peluang ini dan buat persediaan yang paling rapi untuk hadir temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!