22 Kerja Kosong UKM Bulan Mac 2017

Kerja Kosong (UKM) Universiti Kebangsaan Malaysia Mac 2017
Kerja Kosong (UKM) Universiti Kebangsaan Malaysia Bulan Mac 2017.

Tarikh tutup: 28 Mac 2017.

Usaha-usaha untuk merealisasikan institusi pendidikan tinggi berasaskan Bahasa Melayu dalam semua mata pelajaran melahirkan penubuhan The National Universiti Of Malaysia (UKM), pada Mei 18 tahun 1970. Penubuhan UKM yang pertama ialah di Lembah Pantai Kuala Lumpur. Kumpulan pertama  pelajar ialah seramai 192 prasiswazah dan 2 Siswazah. Berdaftar di 3 Fakulti; Sains, sastera dan Pengajian Islam.

UKM bertekad menjadi Universiti paling kehadapan yang mendahului langkah masyarakat dan zamannya bagi membentuk masyarakat dinamik, berilmu dan berakhlak mulia. UKM juga berusaha untuk menjadi sebuah Universiti terpilih yang memartabatkan bahasa Melayu serta mensejagatkan ilmu beracuan budaya negara.

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas bagi mengisi kerja kosong di (UKM) Universiti Kebangsaan Malaysia seperti berikut:

Cara memohon:

a) Permohonan kerja kosong (UKM) Universiti Kebangsaan Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja.

c) Sila klik pautan di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


c) Pemohon kali pertama bagi kerja kosong (UKM) Universiti Kebangsaan Malaysia melalui portal kerjaya UKM adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Akan menghadiri sesi temuduga dalam waktu terdekat ini? Hargai peluang ini dengan membuat persediaan rapi untuk hadir ke temuduga melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!