Kerja Kosong FELCRA Agro Industry Bulan Mac 2017

Kerja Kosong FELCRA Bulan Mac 2017
Kerja Kosong FELCRA Agro Industry Bulan Mac 2017.

Tarikh tutup: 31 Mac 2017.

Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan (FELCRA) telah ditubuhkan pada tahun 1966. Matlamatnya ialah untuk membangunkan sektor luar bandar untuk membantu penduduk untuk mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti ekonomi negara Malaysia dan seterusnya meningkatkan kualiti hidup dan nilai kehidupan mereka. Pada 1 September 1997, apabila digabungkan, FELCRA telah ditukar nama FELCRA Berhad dan ditukar statusnya dari sebuah badan berkanun kepada sebuah syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh kerajaan. Penukaran entiti korporat ini membolehkan FELCRA Berhad menyusuri bidang perniagaan yang baru selaras dengan aspirasi pembangunan Nasional.

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berkebolehan dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan di Felcra Agro Industry. Senarai dan syarat permohonan jawatan adalah seperti di bawah:

01. Penolong Eksekutif (Kewangan/Pentadbiran)

Cara memohon:

a)Bagi yang berminat, anda boleh membuat permohonan dengan menghantar resume ke alamat email seperti berikut

>> [email protected]felcra.com.my atau
>> [email protected]

b) Iklan asal jawatan kosong FELCRA Agro Industry ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:
Tips: Tidak pasti bagaimana menulis resume yang mantap dan menarik hati bakal majikan? Baca panduan menulis resume.Ingin mencuba nasib di sektor swasta? Sambil-sambil menunggu peluang di sektor kerajaan? Peluang kenaikan gaji dan faedah bekerja di sektor swasta memang amat menarik. Tetapi tembus ke sektor ini bukannya mudah!
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!