[Panduan Peperiksaan] Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara A29

Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41

[Panduan Peperiksaan] Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara A29 | Terkini, SPA baharu sahaja mengeluarkan panggilan kepada calon-calon yang layak menduduki exam online Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A29. Sila semak nama anda melalui pautan di bawah;


Kami jemput anda membaca post terbaru kami mengenai panduan khas menduduki peperiksaan online Contoh Soalan Pegawai Kawalan Trafik Udara A41 dan A29. Sebelum ini, exam ini ditadbir secara bertulis. Namun kini, peperiksaan untuk jawatan Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A29 dilaksanakan secara online oleh pihak SPA.

Tapi saya dipanggil untuk jawatan Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41? Oh.. No problem. Anda boleh baca post kami yang ini pula, khas untuk yang dipanggil ke exam online Pegawai Kawalan Trafik Udara A41.

Tapi sebelum tu,

jika anda masih teraba-raba di dalam gelap, masih tercari-cari rujukan, nota-nota padat pelbagai topik, contoh-contoh soalan, skema jawapan dan latih tubi untuk menghadapi exam bagi kedua-dua jawatan ini. Kami cadangkan anda tinggalkan nama dan emel dalam borang di bawah. Kami akan hubungi anda semula untuk memaklumkan dimana dan bila anda boleh dapatkan bantuan persediaan yang komprehensif tersebut.

Jualan rujukan tersebut masih belum dibuka kepada umum. Bila da 'on' serta merta kami bagi tahu anda. Daftar sebagai waiting list dulu di bawah.

[Update 02 Oktober 2017] - Mohon maaf. Jualan Pakej Rujukan Exam Online Pegawai Kawalan Trafik Udara A41/A29 sudah ditutup!

Jualan sudah ditutup - Download Preview Copy Kawalan Trafik Udara (KLIK)Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner


Makluman :

Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41 akan dijalankan secara serentak dengan Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Penolong Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A29.

Jadi, bagi calon-calon yang layak menduduki kedua-dua peperiksaan ini, anda hanya perlu menduduki satu (1) peperiksaan sahaja iaitu Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41.

Semua calon akan menduduki peperiksaan pada sesi dan masa yang sama, iaitu pada 03 Okt 2017, bermula pada jam 8:00 malam hingga 9:40 malam.

Pada kali ini, exam online ini dibahagikan kepada dua seksyen utama;

Seksyen A : 08:00 PM - 08:40 PM
Seksyen B : 08:55 PM - 09:40 PM
Huraian seksyen A dan B untuk exam ini akan kami kemaskini kemudian, jadi sila bookmark blog ini terlebih dahulu untuk memudahkan anda kembali ke sini nanti. Bagaimanapun, untuk rujukan awal anda boleh baca panduan umum cara menduduki peperiksaan online yang kami tulis sebelum ini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner
No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!