Rujukan Exam Online Juruaudit W41 Syikin?

Gagal exam online Juruaudit W41 dan W29 pada 13 Sept 2019 ini pasti menjad igauan ngeri bagi mereka yang menjadi calon dipanggil. Hari itu jatuh pada hari jumaat depan. Pukul 10.00am - 11.00am. Jangan bangun lambat!

Malangnya, peratusan kelulusan adalah rendah. Ini menunjukkan ramai calon tersadai di pantai kehampaan tatkala mengejar cita.

Ketika ini, ramai calon exam online untuk memasuki skim perkhidmatan Juruaudit W41 juga bagi Skim perkhidmatan Penolong Juruaudit W29 sedang sibuk menyediakan diri mencari contoh soalan, nota-nota dan tips-tips.

Kami percaya anda menemui post ini kerana anda merupakan calon yang dipanggil. Tapi apa salahnya menyemak sekali lagi nama anda melalui pautan semakan di bawah. Agar anda rasa lebih yakin dan rasa tambah bersemangat mencari bahan rujukan.

Jika anda calon Juruaudit W41:


Jika anda calon Penolong Juruaudit W29:


Kedua-dua exam ini akan dijalankan serentak. Jadi untuk calon-calon yang layak menduduki kedua-dua exam, anda hanya perlu menduduki satu (1) exam sahaja. Jangan tamak!

Dah semak? Sudah.
Yakin memang dipanggil? Yakin.
Jadi sekarang apa nak kena buat? Ntah.
Study la. Engko ni pun..
Sekarang ke? Iya SEKARANG! Adoi ko ni..

Rujukan exam online Juruaudit W41 & W29


Untuk exam online ni, ko memang bernasib baik. Infokerjaya telah siapkan segala-galanya untuk ko. Bermula daripada nota-nota padat, contoh-contoh soalan, semua seksyen terlibat dia cover. Tinggal beli, baca dan hadam.

Exam Online Juruaudit W41 dan W29


Nak beli? Jangan dulu. Sebab jualan belum dibuka lagi. Ia hanya mula dijual pada 9 Sept hingga 12 Sept sahaja. Cuma dijual selama 4 hari. Anda lambat, memang babai la..

Untuk tidak terlepas masa jualan sama sekali, anda tinggalkan emel dan nama sekarang di laman berikut:


Tapi sukacita diingatkan, sila jangan bergantung 100% terhadap rujukan ini sahaja. Memanglah rujukan ini boleh dikatakan lengkap dan komprehensif tetapi mempercayai satu-satunya rujukan Juruaudit W41 dan W29 ini dan ia membolehkan anda lulus, adalah syikin. Eh.. Syirik!

Sebaik-baiknya berusaha, berdoa dan bertawakal lah.

Usaha la cari bahan bacaan tambahan lain, tanya rakan-rakan yang pernah duduk exam ni, tanya abang-abang atau akak-akak Juruaudit yang sebenar mengenai skop kerja dia. Pastu jangan lupa solat, doa pada-Nya. Pastu jawab exam. Pastu serahkan keputusan pada yang maha kuasa.

Sekali lagi, untuk tidak terlepas masa jualan itu nanti, tinggalkan emel dan nama anda sekarang di laman berikut:Sehingga itu, salam dan jumpa lagi..

Update (15 Sept) - Jualan pakej rujukan sudah ditutup. Tahniah kepada yang sudah mendapatkan. Sementara, anda masih boleh mandapatkan preview copy percuma dengan meninggalkan nama dan emel dalam pautan di atas. Terima kasih.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!